Τρόποι Πληρωμής

Στην Harmony’s στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία αγορών σας, γι'αυτό και σας παρέχουμε ποικίλους τρόπους πληρωμής των παραγγελιών σας.

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς (0.80 ευρώ):

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Speedex courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Η χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 0.80 ευρώ.

 

2. Πιστωτική, Προπληρωμένη ή Χρεωστική κάρτα:

 

 Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa , Mastercard η American express οποιασδήποτε τράπεζας.

 

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών αυτές γίνονται, με ανακατεύθυνση, μέσα από το σύστημα ασφαλείας τoυ αδειοδοτημένου από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματος πληρωμών Viva Payments η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στο κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.  Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον διακομιστή μας.

 

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

 

 Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

 

 Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας αποστείλετε e-mail ή fax δίνοντας μας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.

 

 Σε περίπτωση που εμβάσετε το ποσό από άλλη τράπεζα βεβαιωθείτε ότι έχετε αναλάβει όλα τα έξοδα μεταφοράς.

 

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθος:

 

EUROBANK IBAN: GR 5102 6010 2000 0130 2008 07813 (ΒΑΒΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)

 

Αρ. Λογ. : 0026.0102.13.0200807813

 

 

4. Με ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet:

 

 Κατά την διάρκεια του checkout στην μέθοδο πληρωμής επιλέξτε την επιλογή (Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή Viva wallet) και έπειτα στο περιβάλλον της Viva Payments πληρωμή με Viva Wallet.